Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC / USD er relativt stabil over $ 10.700, kan genoptage optrenden

Efter den sidste bearish impuls den 3. september er BTC / USD rækkevidde mellem $ 10.000 og $ 11.000. Bitcoin-prisen er endnu ikke til at bryde disse rækkevidde-niveauer i de sidste tre uger. I øjeblikket er BTC i et stramt interval mellem $ 10.620 og $ 10.800.

BTC / USD – Dagligt diagram

Siden 24. september handler The New Spy i et stramt interval efter den seneste opadgående flytning til de tidligere højder. Tyrerne har gentestet $ 10.800 modstanden ved fire lejligheder for at bryde den, mens bjørnene har testet $ 10.620 igen ved to lejligheder for at bryde den. Den nuværende modstand kan let brydes, hvis BTC giver en stærk afvisning inden for et tæt område. En stærk afvisning vil drive prisen til at bryde modstanden på $ 10.800, og momentummet vil strække sig til at gentest eller bryde $ 11.000. BTC genoptager opadgående momentum, hvis prisen bryder modstanden på $ 11.000, og momentum opretholdes over den. Men hvis prisen bryder den nuværende support på $ 10.620, falder mønten skarpt til $ 10.260. I mellemtiden vil sidelæns bevægelse fortsætte med at blive hængende, hvis nøgleniveauerne forbliver ubrudte.

Bitcoin er „Just One Big Ponzi Scheme“ af Dave Portnoy

Dave Portnoy er en populær berømt dagshandler og grundlægger af Barstool Sports. Ifølge rapporter om, at han købte $ 1,25 millioner dollars i Bitcoin, selvom han troede, at det var „bare en stor Ponzi-ordning“. Portnoy fremsatte en kategorisk erklæring om kryptohandel som: „Du kommer ind, og du skal bare ikke være den, der holder posen.“ Han begyndte at handle på Bitcoin (BTC) markedet i midten af ​​august efter sin diskussion med milliardæren Winklevoss tvillinger.

Dave Portnoy har dog en dårlig oplevelse, da hans Chainlink-investering fik et skarpt hit, på hvilket tidspunkt Portnoy annoncerede sin tilbagetrækning fra kryptoinvestering. Efter at den berømte erhvervsdrivende trak sig ud, sagde han til sig selv: ”Jeg kommer tilbage til Bitcoin. Jeg ved ikke hvornår, ”sagde han. „Jeg har egentlig ikke meget væske – alt er investeret,“ rådede Pompliano Portnoy om, at når han kommer tilbage, snarere end at handle, skal han have Bitcoin indtil udgangen af ​​næste år: